Notícies

La Diputació recolza amb Castelló Ruta de Sabor la jornada ‘8 plats 8 xefs’ que resumeix la gastronomia provincial

12 de gener. La Diputació de Castelló recolzarà amb la marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor la celebració de la jornada ’8 plats, 8 xefs’ que resumeix en huit plats tradicionals elaborats per vuit prestigiosos xefs castellonencs la gastronomia de les huit comarques castellonenques. Així, la segona edició d’aquesta trobada gastronòmica tindrà lloc […]

La Diputació invertirà 324.000 euros a millorar el consum de productes autòctons com a aposta per l’ocupació a l’interior

14 de decembre. El Govern Provincial de Castelló ratificarà demà amb l’aprovació en el Ple dels pressupostos 2016 la seua aposta pel consum de productes autòctons com a generador de noves oportunitats econòmiques, de desenvolupament i de creació d’ocupació en els municipis de la província. Així, la Diputació destinarà 324.150 euros del seu pressupost de […]

La Diputació prepara juntament amb ajuntaments i restaurants del Maestrat les ‘V Jornades Gastronòmiques de la Trufa’

12 de decembre. La Diputació de Castelló ha celebrat esta setmana la primera reunió preparatòria de les ‘V Jornades Gastronòmiques de la Trufa’ juntament amb els ajuntaments i els principals establiments de restauració de sis municipis del Maestrat (Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla i La Serratella). Esta consolidada iniciativa que atrau a milers […]

Agenda

2