Cabanes: on la mar i la muntanya es troben
Cabanes és una destinació que enamora per la seua combinació única entre la brisa mediterrània i la tranquil·litat de la muntanya. Ací, la gastronomia és un reflex d’eixa trobada: sabors frescos de la mar i aromes autèntics del camp, junts en perfecta harmonia.
A la costa, la tradició pesquera i agrícola es combinen en plats com la paella, l’arròs a banda o l’arròs negre, elaborats amb peix fresc i verdures de l’horta. A més, no pots deixar de tastar les fruites de la zona, especialment les taronges i els préssecs, que aporten un toc dolç i autèntic a la cuina.
A l’interior, la cuina es torna més rústica i saborosa. Prova guisats de carn de caça, bolets i la famosa “olla”, un plat tradicional amb verdures de la terra i embotits com llonganisses i botifarres, que et faran sentir l’autèntic esperit rural de Cabanes.
I no t’oblides del dolç final: l’ametla local, estrella dels postres típics que endolceixen l’experiència i t’inviten a repetir.
A més, Cabanes forma part de la Ruta del Vi de Castelló, amb cellers que ofereixen tastos i visites per descobrir els vins de la zona.
Vine a Cabanes, un racó per assaborir, descobrir i gaudir.
De Divendres a Dissabte de 10.00 a 14.00 h