Curs de Cuina de proximitat: Cuinant el Nostre Entorn

  • La Plana Alta

Descripció de l'esdeveniment

Cursos gratuïts de cuina de proximitat (km 0) per a potenciar els productes autòctons i posar en valor la cuina tradicional de les nostres terres. Impartits per Nicolàs Barrera i amb diferents col·laboracions de professionals cada dia. Les sessions del curs es realitzaran generalment el primer dimarts de cada mes (exceptuant agost) al Poliesportiu Municipal en horari de 16:30 a 20 h. El curs admetrà la inscripció oberta a la ciutadania per rigorós ordre de sol·licitud i fins a completar aforament el dia abans de cada sessió.

 

 

Programa abreujat de l'esdeveniment

10/JUNY. Escabetxos i fermentats d’ací amb productes de tot el món: obrim la mirada

1/JULIOL. El món de l’aviram local, plomes i ous “Bons, nets i justs!”

2/SETEMBRE. Continuem explorant què hi ha ací fora

7/OCTUBRE. Encurtits i fermentats agrícoles

4/NOVEMBRE. Caça i cuina tradicional

2/DESEMBRE. Productes gurmet per a Nadal: bolets i tòfones! tradueix

Com arribar

  • Organitza: Regidoria de Turisme Ajuntament de Borriol
  • On: Borriol
  • Quan: 10/06/2025 - 02/12/2025
  • Duració: 2h 30 minuts
  • Preu: Gratuït €

Subscriu-te a nuestro butlletí