Cursos gratuïts de cuina de proximitat (km 0) per a potenciar els productes autòctons i posar en valor la cuina tradicional de les nostres terres. Impartits per Nicolàs Barrera i amb diferents col·laboracions de professionals cada dia. Les sessions del curs es realitzaran generalment el primer dimarts de cada mes (exceptuant agost) al Poliesportiu Municipal en horari de 16:30 a 20 h. El curs admetrà la inscripció oberta a la ciutadania per rigorós ordre de sol·licitud i fins a completar aforament el dia abans de cada sessió.
10/JUNY. Escabetxos i fermentats d’ací amb productes de tot el món: obrim la mirada
1/JULIOL. El món de l’aviram local, plomes i ous “Bons, nets i justs!”
2/SETEMBRE. Continuem explorant què hi ha ací fora
7/OCTUBRE. Encurtits i fermentats agrícoles
4/NOVEMBRE. Caça i cuina tradicional
2/DESEMBRE. Productes gurmet per a Nadal: bolets i tòfones! tradueix