Truficultors per un dia

Descripció de l'experiència

L’experiència comença amb la recepció dels visitants i la degustació d’un esmorzar típic al restaurant L’Escudella , per agafar energia, després del qual ens desplaçarem a la Masia on es troba la plantació de tòfones acompanyats pel guia de l’experiència. Un cop allà, començarà la cerca de tòfona en un entorn inigualable . Posteriorment, tornarem al restaurant per degustar un menú degustació, on la tòfona és la veritable protagonista de tots els seus plats, dissenyat especialment per a l’experiència.

Què inclou?

  • Esmorzar (opcional) amb productes de la zona
  • Visita als camps de la tòfona
  • Menjar (opcional) amb productes de la zona

Observacions / Recomanacions

Hay que tener presente que estamos a 1200 mts de altitud y el clima de Vilafranca es “fresquito” en esta época. Con ropa cómoda de abrigo y calzado de montaña,  y claro, con un estado físico que te permita pasear por terreno abrupto de bosques. 

  • Marca proveïdora: Vilanosporum & Mas De Berga Truficultors
  • Duració: 6 -7 hores aproximadament
  • On: Vilafranca
  • Quan: 15 desembre – 15 març (dependrà de la temporada)
  • Dirigida a: Amics • Congressos i convencions • Famílies • Grans grups • Parelles
  • Idiomes: Espanyol • Valencià • Anglès • Francès
  • Preu: 130€ (Visita, Comida y desayuno) 50€ (Solo la visita)

Subscriu-te a nuestro butlletí