• Inici
  • Actualitat
  • La Diputació de Castelló incorpora 28 empreses certificades amb la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló incorpora 28 empreses certificades amb la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor

Monday, 11 December 2023 - Castelló Ruta de Sabor

El vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, destaca que “Castelló Ruta de Sabor és un distintiu que identifica i diferencia les empreses i entitats que, amb la seva feina, passió i experiència, fan de la gastronomia de la província una experiència única ”.

El saló de recepcions del Palau Provincial de la Diputació de Castelló ha acollit la gala de lliurament dels certificats a les noves empreses adherides a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor. Un acte que, tal com ha manifestat el vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, reflecteix l’aposta ferma de la institució provincial a “posar en valor la gastronomia provincial”. Així doncs, el vicepresident segon ha destacat que “Castelló Ruta de Sabor és un distintiu que identifica i diferencia les empreses i entitats que, amb la seva feina, passió i experiència, fan de la gastronomia de la província de Castelló una experiència única”. Aquesta vegada han estat 28 les entitats que entren a formar part d’aquesta marca referent de la cultura culinària mediterrània. A la seva intervenció, el diputat de Turisme ha fet un elogi dels productes d’alimentació de la província de Castelló, dels quals “sorgeix una variada gastronomia que ens ofereix una possibilitat turística que s’uneix al nostre patrimoni natural, històric i cultural”, ha assenyalat Andrés Martínez, que ha seguit dient que “avui dia, el turista busca excel·lent oferta gastronòmica i, a Castelló, la troba, perquè comptem amb productes, restaurants i cuiners de màxim nivell, reconeguts per les guies culinàries més prestigioses del món”. En aquest sentit, el vicepresident segon de la Diputació de Castelló ha assegurat que “des de la institució provincial volem animar el consum de tots els productes de la província, que recorren les nostres comarques, des del mar fins a la muntanya, passant per l’horta castellonenca, i donar a conèixer la varietat de què disposem i les diferents possibilitats culinàries que ofereixen perquè així no només estem promocionant la nostra terra, sinó que també estem animant a la dinamització de la economia”. Així doncs, el diputat de Turisme ha traslladat el seu missatge de benvinguda a totes les empreses i entitats presents i els ha felicitat per contribuir amb la seva feina i dedicació a “convertir Castelló en una província referent a la gastronomia”. “Castelló Ruta de Sabor s’ha consolidat com la nostra gran plataforma per sumar noves oportunitats a aquesta terra i és gràcies als vostres esforços”, ha valorat Andrés Martínez, per la qual cosa els ha animat a continuar creixent i avançant plegats. Així mateix, durant el transcurs de l’acte, 44 empreses del sector turístic gastronòmic han renovat el certificat ia totes se’ls ha fet entrega d’un diploma acreditatiu. Les entitats adherides al desembre de 2023 són de diferents tipologies. Productors, hotelers, comerços gastronòmics i restaurants que conformen el producte turístic gastronòmic i agroturisme Castelló Ruta de Sabor. Les noves empreses del sector turístic gastronòmic certificades són Cafè Kokoa (Benicarló), 964 Tasting Shop (Alcossebre), Mas de la Mesquita (Culla), Castelló Sud, Oficina de Turisme Borriana (Burriana), Ancora Gastrobar (Moncofa), Restaurant Can Bolo (Benicarló), Restaurant Casa Julen (Oropesa del Mar), Restaurant Casanova (Torreblanca), Restaurant El Ceramista (Vila-real), Restaurant la Llar del Pescador (Benicarló), Restaurant El Trinquet (Pavies), Restaurant Ka Nostra (Sant Mateu), Restaurant Rebost de Roures (Benicàssim).

Mentre que les noves entitats agroalimentàries certificades el desembre de 2023 són Vizuecos Blanc de Noirs i Vizuecos Selection (Les Coves de Vinaromà), Intercity Development Alvocats (l’Alcora), Del terreny, Primavera, Serrana, etc (Soneja), Essència d’Espadà (Almedijar), Licora Sabors Naturals (l’Alcora), Mar Negre – Xocolates Artesans (Alcossebre), Finca La Casa de les Monedes (Torreblanca), No Name Gin – London Gin Premium (Segorbe), Forn Argelita (Argelita), Oli Verge Extra Cooperativa Bejis (Bejís), Carmelità (Benicàssim), Torrons Barberà (Atzeneta del Maestrat), Torrons Agut de Benlloch (Benlloch) i Pernils Alfredo Monfort (Todolella).

 

Una marca consolidada

Amb les noves incorporacions, la marca Castelló Ruta de Sabor uneix 472 empreses de la província, i per això el vicepresident segon ha volgut expressar la seva gratitud a aquells que ja formen part del club pel seu suport i compromís. “Avui dia, la gastronomia és un dels sectors que més turisme atrau a la nostra terra. Qui ve a Castelló no només té l’oportunitat de degustar els millors plats, sinó també de tastar els millors productes. Productes de gran qualitat que posen en valor la nostra província. Felicitats a tots ia seguir avançant i creixent junt”, ha conclòs el vicepresident segon de la Diputació de Castelló.

Subscriu-te a nuestro butlletí